Palauteloota

Pispalan Observatorion palauteloota palvelee Observatorion kävijöitä kellonaikoina 8:00 – 16:00, mutta ei aikoina 11:00 – 12:00, eikä silloin kun Virkamies Eli pitää lakisääteisiä taukojaan, mutta silloin kun paikalla on Virkamies Elin sukulaispoika tuuraamassa, mutta ei silloin kun Virkamies Elin sukulaispoika ja Virkamies Eli pitävät lakisääteisiä taukojaan.

Palautteen jättäminen edellä mainittujen kellonaikojen ulkopuolella on ehdottoman kiellettyä Pispalan Observatorion ohjesääntöopuksen luvun 245, pykälän 2, sivuhuomautuksen 17 perusteella, mutta ei rangaistavaa, eikä palautelootan käyttöä valvota mitenkään, joten anna mennä vaan jos uskallat, senkin anarkisti, sinun takiasi meillä ei ole koskaan mitään kivaa!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Palauteloota

  1. Kiitos, törmäsin blogiisi vahingossa. Kuten blogeihin yleensä törmätään. Mainiota, kertakaikkisen mainiota. Ei maailmaa mullistavaa, mutta hyvälle tuulelle saavaa, älykästäkin kirjoittelua!

    • Kiitos sinulle!

      Muistathan jakaa tulevia artikkeleita, toki vain niitä, mitkä ovat hyviä ja samalla esittää kritiikkiä niitä artikkeleita kohtaan, mitkä vaativat vielä kehittämistä. Täten Virkamies Eli pystyy kehittämään omaa ajatteluaan ja luomaan uusia oivallisia johtopäätöksiä.

      Kaikki artikkelit linkitetään myöskin facebookin Observatorio – sivulle, sitä kautta Observatorion kävijät näkevät näppärästi, milloin uusia artikkeleita ilmestyy.

Keskustele

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s